O nama

GM bend - bend za svadbe, muzika za svadbe, orkestar za svadbe, krštenja, mature, žurke i sve Vaše proslave
U svim prostorima - restoranima, klubovima, diskotekama...


GM bend postoji preko deset godina i za svo to vreme funkcionise u skoro ne izmenjenom sastavu. Osnivaci ovog benda su Gile i Marko (gitarista i klavijaturista), po kojima je bend i dobio naziv. Pored gitariste i klavijaturiste, GM bend cine pevac i pevacica. Bend je iz Beograda, nastupa u Beogradu i u drugim gradovima nase zemlje i van nje.


GM bend kao bend | orkestar | muzika za svadbe i sve vase proslave

- Ono sto odlikuje jedan bend za svadbe ili bilo koje veselje je moderan izgled i repertoar folk, zabavne (domace i strane) muzike.

- Ono sto cini orkestar za svadbe jeste klasican izgled, repertoar stare narodne muzike, svadbarskih pesama i novija folk muzika.

- Muzika za svadbe bi trebalo da zadovolji kriterijume i benda i orkestra, sto znaci moderan izgled i raznovrstan repertoar – starogradske, narodne, svadbarske, zabavne (domace i strane), folk…

Kao ekipa pozitivno funkcionisemo dugi niz godina, bilo je tu dosta restoranske svirke, odsvirano je mnogo svadbi, ispracaja, krstenja, zurki i drugih proslava, pa nam je repertoar vrlo sirok i raznovrstan, sto zadovoljava sve kriterijume kako mladih tako i starijih. Mozemo reci da je GM bend svojim repertoarom muzika za sve generacije.

Kako sve ovo ne bi bila prazna prica, postavili smo i video klipove koje mozete pogledati na strani “video” i na You Tube. Videcete atmosfere sa svadbi i veselja koja smo svirali i na kojima smo podjednako uzivali kao i oni koji su ih organizovali. Zadovoljstvo nam je kada vidimo osmehe na licima onih koji su nas angazovali, a posebno smo ponosni na ponovljene svirke u okviru istih porodica.

Ova cetvoroclana kreativna i strpljiva ekipa je uvek spremna da odgovori na sva vasa pitanja i resi vase nedoumice kojih je, slozicete se mnogo kada se pravi jedno pravo veselje. Otvoreni smo za svaku vrstu predloga i dogovora. Nase dugogodisnje iskustvo i cesta pitanja onih koji su nas angazovali, naveli su nas na to da sastavimo stranu “saveti” koja vam moze biti od pomoci.

Ono sto smatramo da je veoma vazno, i sto nas cini vecim profesionalcima jeste to sto svi clanovi naseg benda poseduju muzicke legitimacije.


NEKA VASE VESELJE ULEPSA NASA MUZIKA I UZ DOBRO RASPOLOZENJE DOCEKAJMO ZORU !

SA NAMA JE UVEK ZIVO I UZIVO !!!


GM BEND